top of page

za 01 jun

|

Brugge

Jobcafé

Twijfel je over een job bij de politie? Weet je niet wat de Lokale Politie Brugge zoal te bieden heeft? Of worstel je nog met wat onduidelijkheden over de selectieprocedure? Krijg een antwoord op al jouw vragen tijdens een gezellige babbel met één van de collega’s in ons Jobcafé.

Jobcafé
Jobcafé

Tijd en locatie

01 jun 2024, 15:00 – 19:00

Brugge, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge, België

Over het evenement

In ons Jobcafé zal je op een gemoedelijke manier kennis kunnen maken met de collega’s van wijkwerking, aangifte/onthaalteam en dienst TOOP. Tijdens een gezellige babbel leer je onze collega’s beter kennen alsook de man/vrouw in en naast de job. Zij vertellen je met veel plezier wat hun dagdagelijkse taken zijn en hoe ze deze invullen, waarom ze voor een bepaalde functie gekozen hebben, wat deze job zo uniek maakt, … Je zal er sowieso heel wat boeiende gesprekken op nahouden en bovendien een beter zicht hebben op de verschillende functies en mogelijkheden binnen onze zone. Voor elk wat wils dus. Ook vragen i.v.m. de selectieprocedure beantwoorden we dan graag. Leuke extra: je kan zelf kiezen wanneer je binnenwipt en hoelang je aan onze toog blijft plakken.

Iedereen is welkom. Of je nu nog twijfelt over een job bij de politie, kandidaat, laureaat of collega bent bij een andere zone, kom gerust langs in ons Jobcafé!

Deel dit evenement

bottom of page